Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

WhatsApp’a E-posta ile Doğrulama Geliyor

WhatsApp’a son zamanlarda işe yarayacak güncellemeler geliyor. En son yazdığım yazıdaki, “WhatsApp’a  bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize alacak özellik geldi” yazımda işe yaracak güncellemeleri sizler için değerlendirdim. Bu yazımızda WhatsApp’a yeni gelecek olan e-posta doğrulaması hakkında bilgilendirme yapacağım.

WhatsApp’ın son Android beta sürümünde, e-posta doğrulama özelliği tespit edildi. Bu güncelleme WhatsApp’a giriş yaparken doğrulama yöntemi kazanarak kullanıcı deneyimini güvenlik açısından iyileştirecek gibi görünüyor. Henüz beta aşamasında olan bu güncelleme kullanıcıların WhatsApp’a e-posta hesaplarını tanımlamalarını sağlayacak.

Bugün WhatsApp’a giriş yapmak isteyen bir kullanıcı, telefon numarasını kullanmak zorunda. Geliştirilen bu özellikle kullanıcıların e-posta adreslerini de kullanmasını sağlayacak. Ayrıca bu özellik sayesinde yeni bir cihazdan oturum açmak isteyen kullanıcı, SMS veya e-posta adresine gelecek kodu da kullanabilecek. E-posta adresinin yeni bir WhatsApp hesabı oluşturmak için yeterli olup olmadığı bilinmiyor.

Geliştirme aşamasındaki özelliği ortaya çıkaran WABetaInfo, e-posta güncellemesi desteği sayesinde WhatsApp yedekleme işlemlerinin daha kolaylaşacak. Eğer daha önce WhatsApp’ı yedeklemek için tanımladığınız bir e-posta adresi varsa, yeni gelen özellikle bunu otomatik olarak tanımlayacak.

Yeni gelecek özellik hakkında başka neler sunacağı ve güncellemenin ne zaman geleceği şuan için bilinmiyor. WhatsApp’ın e-posta ile doğrulama özelliğini kullanabilmek için bir süre daha beklemek gerekecek.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER