Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

WhatsApp’a  bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize alacak özellik geldi

WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak sessize alma ve bildirimin yine de gözükmesini sağlayan yeni  özelliğini kullanıma sundu. Son gelen güncelleme ile artık sizde bu özelliği kullanabileceksiniz. Bu yazımızda WhatsApp’ın yeni özelliğini nasıl kullanabiliriz bunu anlatacağım.

İphone telefon kullananlar için, WhatsApp uygulamasını açıyoruz Ayarlar-Gizlilik-Aramalar menüsüne geliyoruz oradan “Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alın” seçeneğini seçiyoruz.

Artık görüşmelerinizin bölünmesini engellemek ve istenmeyen aramalardan kaçınmak gibi çeşitli avantajları var. Özellikle uygulama üzerinde sesli veya görüntülü bir görüşme içerisindeyseniz, numaranıza sahip herhangi bir başka kullanıcı kafasına göre arayıp sizin konuşmanızı bölebiliyor. Tüm bunların yanında son zamanlarda ülkemizde WhatsApp’tan gelen yabancı numara aramalarının epey çoğaldığını çevrenizden ve sosyal medyadan görmüşsünüzdür. Bu özelliği açmak, son günlerde başımıza bela olan bu sorunun giderilmesine de yardımcı olacak.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER