Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

ChatGPT’nin resmi Mobil uygulaması yayınlandı

OpenAI, Mayıs ayında ChatGPT’nin iOS sürümünü yayınlamıştı. Daha sonra Android uygulaması ve Google Play Store’da yerini aldı. OpenAI’ın twitter’da paylaştığı bilgilere göre Android uygulaması ilk olarak ABD, Hindistan, Bangladeş ve Brezilya’daki kullanıcılara açıldığını kullanıcılara açıkladı. İOS uygulamasını 11 ülkeye kademeli olarak kullanıcılara açan şirket, 6 günde 500 bin indirme sayısına ulaştı. Daha sonra ise aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 30’dan fazla ülkeye açarak kullanıcılarla buluşturdu.

Son dönemlerde yayınlan haberler ve web sitesi trafik göstergesi olan sitelerde incelenen ChatGPT’de düşüşlerin görüldüğü kullanıcılar tarafından sosyal medyalarda paylaşıldı. Çıkarılan uygulamalarla ise bu durumu dengelemeye çalıştıklarını düşünüyorum. Her gün yeni bir yapay zeka uygulaması çıkması ve çoğunun da ücretsiz olması kullanıcıları OpenAI’ın uygulamasından biraz uzaklaştırdı. OpenAI’ın GPT-4 versiyonu Türkiye’de 20 $ gibi bir ücret ile Premium üyelik olarak sitede aylık olarak satın alınabiliyor. 20 $ gibi bir rakamın ülkemize göre fazla olduğu için kullanıcıları daha çok ücretsiz yapay zekalara yönlendiriyor.

ChatGPT uygulamalamasını telefonuma nasıl indirebilirim ?

İOS kullanıcıları App Store’a, Android kullanıcıları ise Google Play Store’a girerek, ChatGPT yazdığınızda çok fazla uygulama çıkacaktır. En üstteki ChatGPT uygulamasına tıklayıp indirme yapabilirsiniz. Uygulama mağazasında çok fazla yapay zeka uygulaması olduğundan uygulamanın orijinal olmadığını düşünüyorsanız iOS kullanıcıları, uygulama sayfasına girdiğinizde en alt kısımdaki bilgi bölümünde Sağlayıcı OpenAI, L.L.C. yazması gerekiyor. Bu bilgileri gördükten sonra telefonunuza indirebilirsiniz.

ChatGPT mobil uygulaması ile neler yapılabilir ?

Masaüstü uygulamasında olduğu gibi herşeyi mobil uygulamada da kullanabiliyoruz. Daha önce yazmış olduğum, ChatGPT Nedir? Nasıl Kullanılır? konu başlıklı köşe yazımda sizler için ChatGPT yapay zeka uygulaması incelemiştim. Buraya tıklayarak köşe yazıma gidebilirsiniz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER