Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

WhatsApp’a Bir Kez Dinledikten Sonra Kaybolan Sesli Mesajlar Geliyor

WhatsApp, fotoğraflarda ve videolarda gördüğümüz tek seferlik mesaj gönderme özelliğini ses kayıtları için de getirmeyi planlıyor. Ses kayıtlarını gönderdiğinizde bir kez dinledikten sonra kaybolacak.

WhatsApp, önceki yıllardaki güncellemelerinde tek seferlik fotoğraf, video gönderen özellikleri eklemişti. Bu özellik fotoğrafların ve videoların belirli bir saniye boyunca görüntülenmesine ve daha sonra kapanmasına olanak tanıyordu. Bu yeni gelecek güncellemede ise sesli mesajlar için ortaya çıktı. Özellik, uygulamanın Android ve iOS beta sürümünde WABetaInfo tarafından fark edildi.

Ses kaydı, gönderdiğiniz kişi veya kişiler tarafından dinlenildikten sonra kaybolacak. Ekran görüntülerine baktığımızda, tek seferlik sesli mesajların ses kaydı yaparken yan tarafta çıkacak bir buton yoluyla kullanılabileceğini görüyoruz. İçinde rakam yer alan bu kısma basıldığında ses kaydı bir kez görüntülenebilir olacak.

Ancak sesli mesajı gönderen kişi de bir defadan sonra tekrar dinleyemeyecek. Ses kaydı gönderenlerin kendi sesini tekrar tekrar dinleyip kontrol ettiğini biliyoruz. Kaybolan mesajlarda maalesef bu mümkün olmayacak. Aynı zamanda gönderdiğiniz kişi de dinlerken yanlışlıkla kapatırsa mesaja tekrar ulaşamayacak. WhatsApp’ın bu konularda değişiklikler yapıp yapmayacağını özellik çıktığında göreceğiz.

Kaybolan sesli mesajların kullanışlı olabileceği bir özellik. Son yıllarda insanlar arama yapmak veya mesaj yazmak yerine ses kaydı göndermesi popülerleşti. Bu yüzden tek seferlik sesli mesaj göndermek oldukça popüler olacak gibi görünüyor. Ayrıca güvenlik bakımından arkadaşlarınıza şifreler veya özel konular gibi hassas bilgileri paylaşırken de yararlı ve güvenli olacak.

 WhatsApp, bu özelliği şuan test ediyor. Güncellemenin ne zaman geleceği şuan bilinmiyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER