Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

WhatsApp’a AirDrop benzeri bir paylaşım özelliği geliyor

WhatsApp’ın yakındaki kullanıcılara dosya paylaşımınıza olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Bu özellik, fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven herkesin işine yarayacak.  Airdrop’un iphone telefonlar arası kolay dosya paylaşımının sadece Apple’a özel olması can sıkıcı bir durum olduğunu kullananlar bilir. Fakat WhatsApp bu özelliği tüm cihazlarda da kullanmasını sağlamak üzere.

WhatsApp’ın yeni özelliği şu anda geliştirme aşamasında ve bu nedenle ne zaman kullanıma sunulacağını bilmesek de neye benzeyeceği konusunda biraz fikrimiz var. Yeni dosya paylaşım aracı, WhatsApp kullanıcılarının yakındaki WhatsApp kullanıcılarını listeleyen bir bölümden aktarım yapabilecek. Bu bölümde gönderilere açık olup olmadığınızı ve numaranızın listenizde kayıtlı kişi olmayan kişilere açık olup olmadığını gösteren bir bölüm var.Dosya paylaşımının ilgin tarafı, gönderilen dosyayı karşı taraftaki kişinin talebi kabul etmesi için cihazını sallaması gerekiyor. Bu gönderilen dosyalar uçtan uca şifrelenmiş şekilde gönderilecek.

WhatsApp’ın bu “dosya paylaşım” özelliği adını verdiği yeni özelliği şuan test aşamasında olup WABetaInfo’ya göre yakın gelecekte geniş kitlelere sunulması bekleniyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER