Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

WhatsApp, Sosyal Medya Platformuna Dönüşüyor

WhatsApp, birkaç ay önce duyurduğu “Kanallar” özelliğini tüm dünyada kullanıma sunmaya başladı. En son mesaj düzenleme güncellemesi sunan WhatsApp, Telegram’dakine benzeyen kullanıcıların farklı kişileri veya kuruluşları takip etmesine olanak tanıyacak kanallarda sadece yöneticiler paylaşım yapabilecek. Duyurulduğu günden itibaren test edilen özellik WhatsApp’ı adeta bir sosyal medya platformuna çeviriyor.

Şirket, yeni özelliği geniş çapta kullanıma sunarak başladı. “Kanallar” özelliği önümüzdeki birkaç hafta içinde 150’den fazla ülkeye güncellemeyle gelecek.

Telegram’da gördüğümüz benzer işlevi olan özellik, tıpkı X (Twitter) veya Threads’te olduğu gibi kişilerin veya kuruluşların kanallar sayfasını takip etmenizi sağlıyor. Bu güncelleme yeni bir sekmeyle uygulamaya eklenecek kanallara sadece yöneticiler fotoğraf, metin, videolar, çıkartmalar veya anketler göndereceği bir yayın aracı olacak. Yeni özellikle sanatçıların, organizasyonların, spor takımlarının ve çok daha fazlasının kanallar kısmında yer alacağı belirtiliyor.

Kanallar tamamen gizlilik odaklı olacağı ve katılan kullanıcıların bilgilerinin telefon numaraları gibi bilgilerinin hiçbiri başkalarıyla paylaşılmayacak. Yöneticilerin bilgileri de tamamen gizli kalacak ve yöneticiler kanalları kimlerin takip edebileceğine karar verip ekran görüntüleri veya gönderileri başkalarına iletmeyi kapatabilecek.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER