Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

WhatsApp Android tasarımını değiştiriyor

WhatsApp, getirdiği güncellemelerle adından her geçen gün bahsettiriyor. En son kanallar güncellemesiyle gündeme gelmişti. Şimdi ise Android uygulamasının arayüzünün tamamen değiştirmesiyle gündeme geldi.

WhatsApp’ın Android kullanıcıları için tasarımını değiştireceği ortaya çıktı. Oluşturduğu yeni arayüz’ü beta kullanıcılarına güncelle göndererek ulaştı. Kararlı sürüm kullanıcıları da çok yakın bir gelecekte yeni arayüze geçiş yapacaklar.

WhatsApp’ın son birkaç aydır güncellemeleri ve arayüz çalışmlarıyla gündemde. iOS sürümündeki arayüze benzer çalışmalar kullanıcılara ulaşmaya başladı. Gelen ekran görüntüleri, Android kullanıcılarının yeni arayüze alışmakta zorlanacaklarını gözler önüne seriyor.

WhatsApp artık daha sade ve beyaz tonda kullanılabilecek. Üst menüdeki yeşil renkli alan, yeni arayüzde beyaz renkli olacak. WhatsApp’la özdeşleşen yeşil renk ise WhatsApp logosu ile mesaj oluşturma butonu olacak.Ayrıca navigasyon bölümü aşağı alınmış durumda. Açık konuşmak gerekirse WhatsApp, bu hâliyle daha modern görünmeye başladı.

WhatsApp geliştiricilerinin Android için oluşturduğu yeni arayüzün beta sürüm kullanıcılarına ulaşması bu arayüzün yakın zamanda tüm kullanıcılara ulaşabileceğinin habercisi. Beta sürüm kullanıcılara test çalışmasından sonra tüm Android’te WhatsApp kullananlar arayüze geçiş yapacak.

WhatsApp’tan yeni arayüz için bir resmi açıklama olmadığını belirtelim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER