Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Twitter’a Rakip Threads Uygulaması…

Elon Musk’ın Twitter’ına rakip çıktı.  Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in yeni piyasaya sürdüğü Threads uygulaması, 100’den fazla ülkede kullanıma girdi. Facebook ve Instagram’ın çatı şirketi META’nın Threads uygulaması, Avrupa Birliği ülkeleri hariç 100’den fazla ülkede kullanıcılarla buluştu. Uygulama önemli bir başarıya imza attı ve ilk 4 saat içinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı.  Birçok insanın merak ettiği Threads nedir? Nasıl kayıt olunur? Sizler için bu yazımda uygulamayı inceleyip profilimizi oluşturacağız.
Öncelikle telefonumuzdan uygulama mağazasına giriyoruz. Benim kullandığım iphone olduğu için App Store’a giriyorum Android kullananlar Google Play Store’dan indirebilirler. Arama kısmına Threads yazıyoruz ve çıkan uygulamayı indiriyoruz. Uygulamayı kullanabilmek için instagram hesabınızın açık olması gerekiyor.

Uygulamayı açtıktan sonra karşımıza böyle ekran geliyor. Burada instagram ile giriş yap diyoruz.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekrandaki gibi instagram profilimizi aktarma veya geçme geliyor. Ben İnstagramdan aktar’a tıklıyorum ve profilimizi aktarıyorum.

Ve profilimiz hazır artık kullanmaya başlayabiliriz.

İlk paylaşımımızı yapıyoruz;


Threads uygulaması 4 saat içerisinde bu kadar kişi ve ünlü markalara ulaşması,  Twitter’ın Elon Musk’ın son zamanlarda oyuncağı haline getirip Mavi Tık gibi üyelik satmasından sonra kullanıcıların büyük bir kısmı yeni sosyal medya uygulamasına yönelecek gibi görünüyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER