Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Spotify’a Yeni Premium Paketi geliyor

Spotify’in Hi-Fi destekli yeni  yüksek fiyatlı “Supermium” paketinin özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Bu yeni paket, kayıpsız ses ve yapay zekâ özellikleriyle gelerek 20 dolar gibi bir ücrete sahip olacak.

Spotify’da geçtiğimiz haziran ayında yeni paketler tekrar gündeme geldi ve Bloomberg tarafından ortaya atılan iddialarda, yeni paket “Supremium” adında olacağı ve yakında geleceğini öne sürdü. Yeni Supremium paketini beklerken bugünlerde fiyat ve özelliklerine dahil yeni bilgiler ortaya çıktı.

Yeni pakette, Yapay zekâyla çalma listesi oluşturma, gelişmiş karışık çalma ve daha birçok özellik Supremium’da yer alacak.

Reddit’te bir kullanıcı, uygulamanın kodlarını inceleyerek pakete dair bilgilere ulaştı. Bulunan bulgulara göre yeni paket, yapay zekâyla çalma listesi oluşturma, gecikme olmayan 24 bit kayıpsız ses gibi özelliklere sahip olacak.

İncelenen kodlara göre Supremium abonelik paketi, her ay 30 saat sesli kitap dinleme imkânını kullanıcılara tanıyacak. Bunların dışında şarkılar arasında daha iyi geçişler yapma, çalma listesindeki şarkıları ruh halinize ve türüne göre filtreleme gibi gelişmiş karışık çalma araçları da gelecek. Dinleme alışkanlıklarınız hakkında daha fazla bilgi dinmenizi ve size en uygun olan şarkıları görmenizi sağlayacak.

Bir reddit kullanıcısının uygulamanın kodlarının içinde bulduğu yeni paketin fiyatının 19,99 dolar bilgilerine de rastladı. Bu fiyat, daha önce çıkan sızıntılarla uyuşuyor. Bu nedenle gerçek olma ihtimali yüksek olan bir paylaşım.

Kodların ortaya çıkmasının ardından Spotify’dan da açıklama geldi. Bir şirket sözcüsü, The Verge’e yaptığı açıklamada kullanıcı deneyimini iyileştirmek için sürekli yenilendiklerini ve fikir ürettiklerini ifade etti. Ancak yeni özellikler hakkındaki spekülasyonlar hakkında yorum yapamayacaklarını ve paylaşacak yeni bir şeylerinin olmadığını da ekledi.

Şirketten gelen açıklamalar, özellikleri doğrulamazken paketin çıkış tarihiyle ilgili de bir bilgi vermiyor. Çıkış tarihi konusunda pek bilgi yok. Haziran ayında ortaya atılan iddialar, Ekim 2023’ü işaret etmişti. Bunun doğru olup olmadığını önümüzdeki ay göreceğiz.

Spotify Supremium’un Türkiye fiyatı ne kadar olur?

Spotfiy Premium’un ABD’deki ücreti şuan 10,99 dolar. Yeni gelecek olan paket %81 oranında daha fazla ücrete sahip olacak. Bu oranı kullanarak Türkiyede  39,99 TL olan fiyatı uyarladığımızda ise 70-75 TL arasında bir fiyat ile karşılaşabileceğimizi görüyoruz.

Yeni gelecek olan fiyat ile kullanıcıların iki kat daha fazla para ödeyip ödememek istemeyeceği büyük merak konusu.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER