Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

YouTube’dan ne İzleyeceğine karar veremeyenler için rastgele video oynatma özelliği geliyor

YouTube, rastgele video açmanızı sağlayacak yeni bir buton geliştiriyor. Peki, bu özellik nasıl çalışacak?

YouTube, ne izleyeceğini seçemeyenler için “Bir Şeyler Oynat” butonu il kullanıcılara rastgele videolara yönlendirecek. Yeni özellik, uygulamada gezinirken ne izleyeceğine karar veremeyenlerin işine yarayacak. Butonun, hem Shorts hem de uzun videolara yönlendireceği söyleniyor.

Yeni gelecek olan özelliğin ekran görüntülere baktığımızda, YouTube’un “Ne izleyeceğine karar veremiyor musun. Bir şeyler oynat.” bildirimini bazı kullanıcılarda olduğunu görüyoruz.

YouTube’un gelecek bu yeni özellikte video seçerken nasıl bir yol izleyeceği konusunda bir bilgi yok. Geçmişe bakarak ilgili videolar mı gösterecek yoksa tamamen rastgele bir video mu gösterecek henüz bilinmiyor. Fakat tahminler kişilerin geçmişlerinde izledikleri videolara göre olacağı yönünde. Özelliğin ise ne zaman geleceği ve şu anda kimlerde test edildiği de bilinmiyor.

Rastgele video oynatma özelliği izleyecek bir şey bulamayanlar için kullanışlı olacağını söylemek mümkün. Daha önce Netflix’te daha önce 2021’de rastgele film ve dizi izleten “Bir Şeyler Oynat” butonunu kullanıma sunmuştu.

Bir şeyler izlemeye karar vermek için fazla zamanı olmayan kullanıcılar için bu özellik sayesinde hızlıca video izlemeye başlayabilirler.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER