Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

NVIDIA GeForce NOW’a Game Pass ile Giriş Desteği Geldi

Microsoft ile NVIDIA arasında 10 yıllık bir anlaşma yapılarak NVIDIA GeForce NOW ve Xbox hesapları entegre edildi. Oyunseverlere sunulan yeni seçenek, daha iyi bir deneyim yaşanmasını sağlayacak.

NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce NOW, bundan birkaç ay önce önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapmıştı. Microsoft ile yapılan bir anlaşma ile Xbox Game Pass oyunlarının GeForce NOW’a gelmesinin önü açılmıştı. İlk aşamada Microsoft’un önde gelen birinci taraf oyunları, platforma eklenmişti.

Microsoft ile NVIDIA, iş birliğinin kapsamını genişletmek için yeni bir anlaşma yaptı. 10 yıl boyunca geçerli olacak yeni anlaşma kapsamında Xbox Game Pass ile GeForce NOW, birbirine entegre edildi. Artık NVIDIA GeForce NOW’a girmek isteyen bir kullanıcı, doğrudan Xbox hesabını kullanabilecek.

NVIDIA GeForce NOW hesabına Xbox hesabını entegre eden bir oyuncu, Xbox Game Pass’teki oyunlarının doğrudan NVIDIA GeForce NOW’a eklendiğini görecek. Böylelikle NVIDIA GeForce NOW deneyimi bir parça daha iyileşmiş olacak. Tabii bunun sadece NVIDIA GeForce NOW’da desteklenen oyunları kapsadığını unutmamak gerekiyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER