Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Mark Zuckerberg, Threads’e gelecek yeni özellikleri  duyurdu

Önceki yazılarımda Threads hakkında incelemelerde bulundum ve size yeni gelecek güncellemeleri ve değişiklikleri takip edeceğimi yazmıştım. Meta ekibi Threads uygulamasına birkaç hafta içinde Arama ve web özelliğinin geleceğini duyurdu. Platform, gidişine bakacak olursak zamanla eksiklikleri kısa sürede giderecek gibi.

Mark Zuckerberg Threads hesabından,
“Threads için iyi bir hafta. Buradaki topluluk, canlı ve uzun vadeli bir uygulama ortaya koymasını umduğum bir yolda ilerliyor. Önümüzde çok iş var fakat ekibin teslim hızı bizi heyecanlandırıyor. Arama ve web, önümüzdeki birkaç hafta içinde geliyor.” açıklamasını yaptı.

Mark Zuckerberg’in açıklamasındaki arama şuanki hâlihazırda arama kısmı olduğundan dolayı bu gelecek arama güncellemesi gelişmiş aramayı işaret ediyor. Web sürümü de uzun zamandır beklenen güncellemeler arasında yer alıyor. Her ne kadar paylaşımları ve profilleri tarayıcıda görüntüleyebilme imkânımız olsa da mobildeki gibi uygulamada gezinme paylaşım yapabilme deneyimini henüz bilgisayarda yaşayamıyoruz. Gelecek güncellemeleri gelişmeleri incelemeye devam edeceğim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER