Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

iPhone’lardaki Pil Sağlığı Yüzdesi Android Telefonlara Geliyor

Google’ın Android 14 güncellemesi için Pil Sağlığı özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik, iPhone’lardaki Pil Sağlığı özelliğine benzeyecek.

iOS işletim sistemindeki en iyi özelliklerden bir tanesi olan iphone’ların batarya durumunu gösteren ve değiştirilip değiştirilmemesi gerektiği hakkında fikir sahibi olunmasını sağlıyor. Bu yeni özelliğin Android telefonlara da geleceğini gösteriyor.

Google bu özelliği Android 14’ün yerleşik bir parçası hâline getirdiğinde Android telefon kullanıcıları da batarya sağlıklarıyla ilgili detaylı bilgi edinebilecekler.

Android ekosisteminde pil sağlığını gösteren üçüncü taraf uygulamalar ve özel kodlar var ancak bunlar kullanıcılar için çok da kolay bir deneyim sunmuyor.Geliştirilen yeni özellik, kullanıcıların “Ayarlar” bölümüne girerek, batarya durumu ile ilgili detaylı bilgiler almasını sağlayacak.

Google, Android 14’ü duyurduğunda bu özellik hakkında herhangi bir şey paylaşmadı. Pil Sağlığı özelliğinin neler sunabileceği ve kullanıcılara ne zaman güncelleme olarak geleceği şuan bilinmiyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER