Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Instagram’ın Reels indirme özelliği tüm kullanıcılara geldi

Instagram’daki Reels videoları indirmeyi sağlayan yeni özellik tüm kullanıcılar için kullanıma sunuldu. İsteyen kullanıcılar bu özelliği hesapları için kapatabilecekler.

Popüler sosyal ağlarından biri olan Instagram’daki reels videolarını programla indirmekle uğraşmak istemeyenler için yeni özelliğini Instagram’ın patronu Adam Mosseri tarafından açıklama yapılarak duyuruldu.

Yeni özelliği sizler için kullanıp test ettim. Bir Reels’i indirmek isteyen kullanıcıların yapması gereken tek şey paylaş bölümüne girip, “indir” seçeneğine dokunmak ve ardından telefonunuza indirmeye başlayacak. İndirilen Rees videosuna otomatik olarak indirilen kanalın ismi filigran olarak eklenecek.

Bu yeni gelen özellikle kullanıcılar için güvenlik katmanı da oluşturdu. Herkese açık hesap sahiplerinin gönderilerinin indirilmesini tamamen engelleyebilecekler. İsteyenlerse sadece kendilerinin belirleyecekleri Reels’ler için indirme özelliğini kapatabilecekler. Instagram, bu yeni özelliği 18 yaşından küçük kullanıcılar için varsayılan olarak kapalı geleceğini açıkladı.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER