Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Instagram’da Başkasının Gönderisine Ekleme Yapılabilecek

Instagram, başkalarının gönderilerine kendi paylaşımlarımızı ekleyebileceğimiz özelliği test etmeye başladı.

Sosyal medya platformlarının ana geliri reklamlar olduğundan, Instagram da reklam kanallarını geliştirmek için devamlı çaba harcıyor. Yeni iş birliğini de test etmeye başladı. Yeni gelecek olan özellik ile birlikte kişiler ve kuruluşlar, diğer kullanıcıların gönderilerine fotoğraf ya da video ekleyebilecek ve böylece iş birlikleri daha da öne çıkabilecek.

Platforma yeni eklenecek olan özellik hakkında açıklamalarda bulunan Instagram CEO’su Adam Mosseri, özelliğin nasıl kullanılabileceğini de açıkladı. Sıklıkla kaydırmalı gönderi olarak adlandırılan carousel gönderilerinde, gönderiyi paylaşan kişi isterse başkalarının da görsel ekleyebilmesine izin verecek.

Girilen gönderilerin iş birliğine açık olması durumunda diğer kullanıcılar, sol tarafta yer alan “Gönderiye ekle” butonunu kullanarak gönderiye eklemeler yapabilecekler. Örneğin doğum günü partisi yaptınız, arkadaşlarınız gönderiye kendi çektikleri videoları ve fotoğrafları ekleyebilecekler.

Gönderiyi sahibi, kendi gönderisine eklenen tüm görselleri görebilecek ve hangilerinin eklenip eklenmeyeceğine de karar verecek. Böylece istenmeyen şekillerde kullanılmasının da önüne geçecek.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER