Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Instagram Kurucularının Haber Uygulaması Artifact

Instagram kurucuları tarafından geliştirilen yapay zekâ destekli akış platformu Artifact, X ve Threads’e rakip olarak App Store ve Google Play’de çıktı.

Instagram’ın kurucu ortaklarından Kevin Systrom ile Mike Krieger, bu yılın başında “Artifact” uygulamasını yayınladılar. Yapay zekâ destekli bu uygulama ilk başlarda bir haber akış platformu olarak çıktı. Ancak gelen son haberler bu durumun değiştiğini gösteriyor. X ve Threads’e rakip bir uygulama olarak hizmet verecek.

Artifact uygulamasında paylaşım kapalıydı sadece farklı haberler kaynaklarındaki içerikler listeleniyordu. Son yapılan güncellemeyle kullanıcılar artık doğrudan paylaşımlar yapabiliyor. Bu da uygulamanın daha kapsamını genişletecek.Artifact’te yapılan her paylaşım için benzersiz URL’ler oluşturularak kullanıcının Artifact’teki paylaşımlarını diğer platformlarda da paylaşmasını sağlayabilecek.

Artifact’in yeni özelliği ile ilgili açıklamalarda bulunan üst düzey yöneticilerden Robby Stein oldu. Stein, Artifact için hazırlanan yeni güncellemenin iOS ve Android kullanıcılarına ulaşmaya başladığını duyurdu. Güncelleme süreci tamamlandığında, platformun aktif olduğu tüm ülkelerdeki kullanıcılar, Artifact üzerinden paylaşım yapabilecekler.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER