Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

İlan Siteleri, İlk Günden Apple Vision Pro İlanlarıyla Doldu Taştı

Geçtiğimiz günlerde resmî olarak ABD’de satışa sunulan Apple Vision Pro cihazı alan kişiler Türkiye’de ikinci el ilan sitelerine ilanlar ekledi. Ancak ilanlar arasında dolandırıcılar da bulunuyor.

Apple’ın karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro geçtiğimiz günlerde ABD’de tüm Apple mağazalarına ulaştı ve tüketiciler şirketin son yıllardaki en inovatif ürününe ulaşma imkânı yakalamış oldular. ABD’de bulunan Türk vatandaşları satın aldıkları Apple Vision Pro’yu çıktığı ilk günden Türkiye’de ilan sitelerine satışa koydular.İlan siteleri Apple Vision Pro ile doldu.

Sahibinden ilan sitesini incelediğimizde birçok Apple Vision Pro ilanı olduğunu görüyoruz. İlanlardan bazılarında satıcılar gerçek ürün görselleri kullanmadıkları görünüyor. Apple Vision Pro almayı düşünüyorsanız dolandırılmamaya dikkat edin.

Ekran görüntülerinde de görebileceğiniz üzere ABD’den Apple Vision Pro alan vatandaş bu cihazı Türkiye’de 120 bin TL ve 246 bin TL arası tutturabildiği fiyattan sattığı görülmekte. Şuan ilanlar arasında en uygunu 120 bin TL, en pahalı ürün ise 249 bin TL listeleniyor.

İlanlar arasında dikkat çeken bir tanesinde satıcı “Şuan Amerika’dayım. 26 şubat’ta döneceğim. O zaman teslim edilir.” şeklinde yazılan açıklamalar ile satıyor olması. Bazı teknoloji sitelerinin kutusunu açıp incelediği Apple Vision Pro’nun filigranlı resimlerini bile kullananlar var.Bu ilanların teknoloji siteleriyle alakası olmadığını belirtelim.

ABD’de 3.499 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan Vision Pro’nun Türkiye fiyatının vergiler dahil 142.921 TL olacağı tahmin ediliyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER