Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Google Chrome, Artık Şifrelerinizin Çalınıp Çalınmadığını Anlık Olarak Takip Edip Sizi Uyaracak

Google Chrome’un çalınmış şifreleri tespit etmeye yarayan “güvenlik kontrolü” özelliği otomatik olarak kullanılacak. Kullanıcılar böylelikle güvenlik risklerine karşı aktif olarak korunacak.

Google, uzun bir süre önce “güvenlik kontrolü” isimli bir özelliği kullanıma sundu. Bu özellik geniş çaplı internet taramasına ve kullanıcıların çalınmış şifrelerinin (varsa) tespit edilmesine yardımcı oluyordu.

Yeni gelen özellikle güvenlik kontrolü özelliği arka planda sürekli olarak çalışarak kullanıcılar için sürekli aktif bir güvenlik katmanı olacak. Kullanıcı, en ufak bir güvenlik sorununu tespit edebilecek.

Daha önce sadece manuel olarak çalıştırılan güvenlik kontrolü artık otomatik olarak çalışacak. Kullanıcı, sağ üst kısımda yer alan üç noktalı seçeneğe tıklayıp, güvenlik kontrolü bölümüne doğrudan giriş yapabilecek. Peki burada hangi bilgiler yer alacak?

Güvenlik kontrolü; gizliliği ihlal edilen şifrelere ek olarak potansiyel olarak zararlı Chrome eklentilerini tespit edecek. Ayrıca Google Chrome güncellemeleri yapılmadıysa da bir uyarı göreceksiniz. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar, artık site izinleriyle ilgili bilgilendirmeler de alacaklar.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER