Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Facebook ile Messenger’a Kanallar Özelliği Geliyor

Meta, Telegram ve WhatsApp’da  gördüğümüz kanallar özelliğini Facebook ve Messenger’a getireceğini açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Instagram’a kanallar özelliğini kullanıma sunan Meta, çeşitli sayfa sahiplernin takipçileri ile etkileşime girebileceği yeni bir alan oluşturmuştu. Bu yeni özellik sayesinde sayfa yöneticileri doğrudan kitlelerine ulaşması daha da kolaylaştı. Daha sonrasında ise WhatsApp da bu özelliğe kavuştu.

18 Ekim tarihinde Instagram, Facebook gibi pek çok sosyal medya platformunun çatı şirketi olan Meta’nın yayınladığı bir blog gönderisinde kanallar özelliğinin önümüzdeki haftalarda Facebook ve Messenger’a da geleceği belirtildi. Özelliğin şu anda sayfalar için test edildiği de ifade edildi.

Kullanıcılar, takip ettikleri sayfaların profillerindeki düğmeye tıklayarak sayfanın kanalına katılabilecekler. Kanallar da tıpkı sohbetler gibi susturulabilecek. Daha şimdiden Netflix  gibi markalar kanallar oluşturmuş durumda.

Yayın kanalları özelliğinin henüz her yerde kullanılmadığını ve yayın kanalı açma seçeneğini bulamayanların şimdilik bekleme listesine katılabileceğini belirtelim. Meta, yayın kanalları özelliğin erişilebilir olduğu bölgelerdeki sayfa yöneticilerinin ise, özelliği kullanmaya hemen başlayabileceğini söylüyor.

Kanallar özelliğinin Facebook ve Messenger’a tam olarak kullanıma ne zaman açılacağı bilinmiyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER