Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Durum güncellemeleri WhatsApp web sürümüne geliyor

WhatsApp web sürümüne durum güncellemelerini paylaşabileceğiniz özelliği getiriyor.

WhatsApp’ın 2020 yılında kullanıma sunduğu özellik olan geçici durum güncellemeleri diğer mesajlaşma uygulamalarının belirlediği trendleri takip eden popüler bir eklenti oldu.

Durum güncellemelerini paylaşma özelliği sadece Android ve İphone cihazlarla sınırlıydı. Diğer cihazları aynı kullanıcı hesabına bağlama özelliğine rağmen, kullanıcılar güncellemeleri yalnızca birincil akıllı telefonlarından göndermekle sınırlıydı.

WhatsApp’ın bağlantılı cihaz bağlantısını genişletme yolculuğu, kullanıcıların hesaplarına bir web tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan erişmelerini sağlayan WhatsApp Web ile başladı. Platformdan bağımsız bu yaklaşım, kullanıcıların farklı cihazlarda depolanan dosyaları paylaşmasına olanak tanıyarak ve destek yöneticilerine sohbet desteğine ayrılmış hesaplara eş zamanlı erişim sağlayarak çok yönlü bir çözüm oldu.

Zaman içinde bağlantılı cihaz desteği tabletleri, yerel masaüstü uygulamalarını ve ikincil akıllı telefonları da kapsayacak şekilde genişletilerek kullanıcılara çeşitli cihazlar arasında sorunsuz ve entegre bir deneyim sunuldu.

Bu yeni gelecek olan özellik kullanıcı kolaylığını arttırmakla kalmıyor aynı zamanda WhatsApp’ı kullanıcı tabanının gelişen ihtiyaç ve beklentilerine yakın hale getiriyor.

Web tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan durum güncellemelerini paylaşabilme özelliğiyle WhatsApp, daha entegre ve sorunsuz bir mesajlaşma deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Fatih Çörten

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER