Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fatih Çörten

Dijital Yayın Platformlarının Abonelik Ücretleri Artıyor: İzleyiciler Hangi Platformu Seçmeli?

Türkiye’de dijital yayın platformlarının izleyici kitlesi gittikçe artıyor, ancak artan talep beraberinde artan abonelik ücretlerini getiriyor. İzleyiciler için en uygun seçeneği belirlemek ise her zamankinden daha önemli hale geliyor.

İşte popüler dijital platformların güncel abonelik ücretleri:

Netflix

Bu yılın başında fiyatlarına zam yapan Netflix’in güncel abonelik fiyatları Temel Plan için aylık 119,99 TL, Standart Plan için 176,99 TL, Özel Plan ise 229,99 TL.

Disney+

Disney+’ın aylık abonelik ücreti 134,99 TL oldu. Yıllık abonelik ücreti ise 1.349,90 TL. Yıllık abonelik ile aylık ücret 112,5 TL’ye düşüyor.

BluTV

BluTV’nin aylık abonelik ücreti 139,9 TL. Yıllık abonelik alındığında ise 12 taksit seçeneğiyle ayda 69,9 TL’ye platformu izlemek mümkün.

Amazon Prime Video

Amazon Prime’ın güncel aylık abonelik ücreti 39 TL.

Exxen

Birçok abonelik seçeneği olan Exxen, aylık ve yıllık abonelik dışında, reklamlı ve reklamsız abonelik seçenekleri de sunuyor. Reklamı üyelik ücreti 99,90 TL iken, reklamsız abonelik 137,90 TL. Yıllık abonelikte ise fiyatları sırasıyla ayda 83 TL ve 115 TL’ye düşürmek mümkün.

GAİN

Bir diğer dijital platform olan GAİN’in abonelik ücreti aylık 149 TL.

MUBI

MUBI’yi ayda 129 TL’ye izlemek mümkün. Yıllık üyelik ücreti ise 1.188 TL seviyesinde. Yıllık abonelik ile aylık ücret 99 TL’ye düşürülebiliyor.

Dijital yayın platformları arasında seçim yaparken, izleyicilerin bütçesini, tercih ettikleri içerik türlerini ve platformların sunduğu özellikleri göz önünde bulundurmaları önemli. İzleyicilerin ihtiyaçlarına en uygun platformu seçmek, keyifli ve ekonomik bir izleme deneyimi sunacaktır.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER