Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Erdem Özcan

YAPTIĞI İŞE BAKARIM!..

Hangi partili diye bakmam; yaptığı işe bakarım…

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan açıklamasına göre Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) halen yapımı devam eden 1200 kişilik KYK Erkek Yurdu bu sezon içersinde hizmete girecek. Böylece diğer KYK yurtlarında kalan öğrencilerle birlikte sayı 7500 kişiyi bulacak..

Çok da isabetli olur.

Kiralar malum… Özel yurtlar, kiralık daireler yanına yaklaşılacak gibi değil. Böylesi görülmedi… Artık koğuşlarda yatak başı kiralanıyor. Allah fakir fukaraya yardım etsin.

Nüfus giderek artıyor.

Her yıl öğrenci sayısı da buna bağlı olarak artıyor. 17 Eylül Üniversitesi’nde bu yıl öğrenci sayısı 25 bin kişiye ulaşması bekleniyor. Televizyon haberlerinde de konuyla ilgili konuşan öğrencilerin yüzlerinden ne kadar sıkıntılı ne kadar üzgün oldukları açıkça görülüyordu.

Çok çok gerekli bir yatırım.

Onun için sırası geldikçe yatırımcılara “paran varsa okul yap, yurt yap !”derim… Öğrencilerin Bandırma’da bu konuda nispeten çok rahat edeceklerini tahmin ediyorum. 1200 kişilik bir kapasite az değil. Diğer yurtlarda kalanlarla birlikte kapasite 7500’i buluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çok faydalı bir yatırımı herhalde kendi kendine olmamıştır. Konuyla ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan’ın Ankara nezdinde yaptığı çalışmalar semeresini vermesi sevindirici oldu. Bu tip işler durduğu yerde olmuyor; takip ederek neticelendirmek gerekiyor ki bir faydası olsun. 1200 kişilik yurt yapımı çelik konstrüksiyon sistemi ile yapılacağı için hem depreme dayanıklı bir yapı olacak hem de 3 ay gibi kısa bir sürede bitmesi bekleniyor.

Emeği geçenlere teşekkürler… Hayırlı olsun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER