Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Önder Balıkçı

Öztaylan AKP Bandırma adayı!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin(AKP) Balıkesir bölgesindeki belediye başkan adayları da belli oldu. Bandırma Belediye Başkan adayı olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başdanışmanlığını yürütmekte olup, daha önce milletvekilliği ve 3,5 yıl da Bandırma Belediye Başkanlığı yapan M. Cemal Öztaylan gösterildi.
Bu konuda şimdilik yorumum yok.
Yalnız, Öztaylan’ın 23 Ağustos 2022’de, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz’ın başdanışmanı olarak Bandırma Santral Kültür Merkezi’ndeki konuşmasının bir bölümünü vermekle yetineceğim.
Şöyle demişti, Öztaylan:
“SİYASİ YAŞAMIMI CAZGIR OLARAK TAMAMLAMAK İSTEMİYORUM. HERHANGİ BİR YERE ADAY DEĞİLİM. ALLAH BUGÜNE KADAR BİRÇOK GÖREVLERDE BULUNMAMI NASİP ETTİ. SİYASETTE BAŞPEHLİVANLIĞA KADAR YÜKSELDİM. BUNDAN SONRA SİYASİ HAYATIMI CAZGIR OLARAK SONLANDIRMAK İSTEMİYORUM. CUMHURBAŞKANI BİLE ARASA BİR YERE ADAY DEĞİLİM. ADAY OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA BURADAN AÇIKÇA SÖYLÜYORUM. BU TOPLANTININ DÜZENLENMESİNDEKİ AMAÇ BİR YERE ADAY OLDUĞUMU GÖSTERMEK İÇİN DEĞİLDİR. DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DİYEN BİR KİŞİYİM. YÜCEL YILMAZ, VİZYONU OLAN VE DESTEKLENMESİ GEREKEN BİR KİŞİDİR. BİR SONRAKİ SEÇİMDE SEÇİLDİĞİ TAKDİRDE CEKETİMİ ALIP İŞİME GİDECEĞİM.”
X X X
Öztaylan’ın, o gün yaptığı uzun konuşmanın bir bölümü böyle.
Ülkemizin tanınmış politikacılarından, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel boşuna, “Dün dündür, bugün bugün” dememiş!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER