Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Önder Balıkçı

Çömez ve Öztaylan

Bandırma’dan iki milletvekili parlamentoya girdi.

Bunlardan biri İYİ Partili Dr. Turhan Çömez, diğeri ise AK Partili Ali Taylan Öztaylan. Hayırlı, uğurlu olsun.

Turhan Çömez’i, Gönen Paşaçiftlik doğumlu olmasına karşın Bandırmalı kabul ediyorum. Çünkü 12 yıl İngiltere’de yaşamasına karşın Bandırma’nın, Güney Marmara Bölgesi’nin sorunlarından hiç kopmadı ve yöreyi çok iyi tanıyor.

Gelelim, Ali Taylan Öztaylan’a.

Uzun süredir Cumhurbaşkanlığı sarayında görev yapan Ali Taylan Öztaylan, hepinizin bildiği gibi, milletvekili seçildiği aday listesine, dördüncü sırada, babası eski milletvekili M. Cemal Öztaylan’ın siyasi mirası üzerinden girdi. Ali Taylan Öztaylan’ı, milletvekilliği propaganda dönemi dışında, yıllardan beri, Bandırma’da, halkın arasında gören var mı? Saraydaki görevi sırasında, Bandırma’nın herhangi bir sorunuyla ilgilendi mi? Keşke bu sorulara olumlu yanıt verebilseydim! Şimdi o da milletvekili! Cumhurbaşkanlığı sisteminde işlevini yitiren parlamentoda o da bulunacak ve sözüm ona Bandırma’ya yararlı olacak! Ne diyelim, hayırlı olsun!

Siyaset böyle bir şey işte!

Yıllarca politikanın içinde bulunup, partilerine maddi-manevi büyük katkılar sağlayan nitelikli ve donanımlı kişiler, milletvekilliği aday listelerine alınmazken, birçok kişi de “siyasi torpil”le veya babalarından kalıp, bir başarının sonunda elde edilmeyen “siyasi miras” ile milletvekili olabiliyor. İşin ilginç yanı ise bu şekilde milletvekilliği koltuğuna oturanlar da bu durumu içlerine sindirebiliyorlar ve vicdanları rahatsız olmuyor!

Yazımı, bir kutlama ile bitirmek isterim.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı görevinde en uzun süre kalan Mehmet Doğan, milletvekilliği propaganda döneminde gerçekten çok iyi bir performans gösterdi ve kutlanmayı hak etti.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER