Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Erdem Özcan

BANDIRMA BORDO BK

Geçen haziran ayında; Bandırmaspor basketbola da el atacak haberlerinden sonra, başında Onur Göçmez gibi maddi manevi birçok yönde güçlü bir başkanı olan, bugün artık yeni adıyla “Teksüt Süt Mamulleri A.Ş. Bandırmaspor”u, bana göre artık sadece futbol ”kesmez”, basketbol da olmalı değerlendirmesinde bulunmuştum.

Bandırma basketbola hasret kaldı, başarılara doymayan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez futboldan sonra basketbola da mutlaka yatırım yapmalıydı.

Geçen gün konuyla ilgili yapılan açıklamada çalışmaların bittiğini ve Bordo Basketbol Kulübü’nün Bordo Sportif A.Ş. tarafından kurulduğunu öğrendik. Bordo B.K.Türkiye Basketbol 2. Ligi C grubunda mücadele edecek. Bandırma’ya büyük renk ve heyecan getiren Banvit Basketbol Kulübü kapandıktan sonra basketbol geceleri sessizliğe bürünmüş, basketbol severler maç yerine kafelerde vakit geçirmeye başlamışlardı.

O heyecan dolu basketbol maçları sayesinde hem Kulübün adı, hem sponsorun adı, hem Bandırma’nın adı hem de ülke genelinde olduğu gibi Rusya, İspanya, İtalya, İsrail ve Fransa gibi ülkelerde görülüyor, Türkiye adına da iyi bir reklam oluyordu. BORDO B.K. başındaki idareciler; konumlarında tecrübeli kişilerden oluşmuş. Mesela yine Banvitspordan tanıdığımız tecrübeli baş antrenör Ahmet Gürgen…Yönetim Direktörü Emrah Uysal, Genel Menajer ise bu konuda çok tecrübeli bir isim olan Bora Öziş, Bandırma’da ilk defa kadın basketbol takımını kuran başkanlığını yapan önemli bir isim…

Konuyla ilgili ilk kez gittiğim tesisleri gördüm. Yapım halen devam ediyor ama bugünkü haliyle bile çok güzel, mükemmel bir tesis görünümünde.

Hem futbol hem basketbol kolay değil tabi… Şimdilik 2. Ligdeyiz Banvitspor da ayni yoldan gitmişti. Ama 1. Lige çıkılması halinde çok daha ses getireceğine inanıyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER