Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Tufan Dalgıç

Bandırma’ya Büyükşehir Koordinatörü geliyor

Geçtiğimiz gülerde meslektaşım Canan Zivane ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve bölgemizle ilgili sohbet ettik. 

Her seçim döneminin ardından yaşanan tebrik ziyaretleri son hızla devam ediyor. Muhtemelen bu ziyaretler hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de 4-5 ay daha sürecek gibi…

Bu süreçte Ahmet Akın, ziyaretçilerini hem toplantı odasında hem de makamında ağırlamaya devam ediyor. Ahmet Akın, tüm misafirlerini güler yüzle karşımasının yanı sıra nazikçe özel bir konu olup olmadığını soruyor. İnsanlara karşı makamın gücünü kullanarak “Benden herkesin arasından bir şeyler istesinler” egosu yok. Tam Ahmet Akın tarzı ve tam da insanlık onuruna yakışır şekilde insanların isteklerini bire bir dinliyor. Bölgemizle ilgili konuşuyoruz. Bandırma’nın sorunlarını beklentilerini anlatıyoruz. Beklentinin yüksek olduğunun kendisi de farkında. İşe koyulmuş Bandırma’yı inceliyor, muhtemelen ekibini tam olarak belirledikten sonra çalışmalar başlayacak. Size basitçe şöyle söyleyeyim; Ahmet Akın Bandırma’da yaşanan tartışmalardan,  bölgenin acil ihtiyaçlarına kadar her şeyden haberdar. Örneğin Bandırma ve Aksakal başta olmak üzere Balıkesir’in tarla yolları yapılmış ve yenileri de açılıyor. Bu sadece belediyenin bir hizmeti değil aynı zamanda üretime de desteği olarak görülmeli.

Belediyecilik zor iş, çözüm üretmek ve insanların beklentilerine cevap vermek büyük özveri istiyor. Bunun yanında insanlar başkanı görmek ve derdini başkana anlatmak istiyor. Balıkesir büyük bir coğrafyaya sahip ve insanlar kendi bulundukları bölgelerde Büyükşehir’e ulaşmak istiyor. Tam bu noktada da Güney Marmara Koordinatörlüğü Bandırma için son derece önemli. Bu konuda birçok farklı isim gündeme geliyor ve konuşuluyor. Benim Ahmet Akın’dan aldığım izlenim ise 1 ay içinde Güney Marmara Koordinatörünün atanacağı ve bu kişi Ahmet Akın’ın güvendiği bir isim olacak. Bu konu muhtemelen bir ay içinde Bandırma gündeminden düşecek. Kimin bu görevi üstleneceğini ve Bandırma için ne gibi çalışmalar yapacağını bekleyip hep birlikte göreceğiz. 

Şunu da eklemek gerekli Ahmet Akın, ilçe belediyelerine her türlü desteği vereceğini geçmişte zaten açıklamıştı. Bu kapsamda da ilçelerin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve iş gücü konusunda tam destek verilmeye başlandı. 

Balıkesir genelinde Ahmet Akın’dan beklenti yüksek. Bandırma cephesinden Büyükşehir’e baktığımız da ise geçmişte yaşanan “Büyükşehir-küçükşehir” tartışmalarının artık sona ermiş olması en önemli gelişme. 

TUFAN DALGIÇ

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER