Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenlerin beklediği tayin başvuru tarihleri duyuruldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği ile ilgili duyuru yapıldı. 2024 yılı tayin başvuru ve atama tarihleri belli oldu.

2024 Yarıyıl tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme başvurusu ile ilgili MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından duyuru yayımlandı. Kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvurularının 2 aşamalı olarak ön başvuru ve tercih başvurusu olacak şekilde yapılacağı aktarıldı. Mazerete bağlı olarak il ve il dışı yer değiştirme başvurularının ise hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacağı kaydedildi.

BAŞVURULAR 2 AŞAMALI

Yapılan duyuruya göre kadrolu öğretmenler 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında birinci aşamada belgeleri ile birlikte mazeretlerini bildirecek. Ön başvurusu onaylanan öğretmenlerin, 13-17 Ocak 2024 tarihleri arasında ikinci aşamada MEBBİS üzerinden eğitim kurumu tercihinde bulunabileceği kaydedildi. Atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilirken ayrılma işlemlerinin ise 19 Ocak 2024 tarihi itibariyle yapılacağı aktarıldı.

HABER MERKEZİ