Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD 1 yıllık çalışmalarını anlattı

ADD 1 yıllık çalışmalarını anlattı  

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları çalışmaları anlattı.  

Yönetim olarak 1 yılı geride bıraktıklarına işaret eden Yeşiltaş, özel günlerde yaptıkları etkinliklerin yanı sıra 1 yıl içinde öğrencilere sağdıkları burslar, söyleşi ve paneller gibi birçok alanda gerçekleştirdikleri çalışmalar konusunda bilgi verdi.  

Yeşiltaş, “Dernek olarak, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş çağdaş gençlerin eğitimlerine katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Bizlere ayrıca burs desteği veren üyelerimiz sayesinde 36 Üniversite öğrencisine 350’şer lira, 8 lise öğrencisine ise 250’şer lira burs veriyoruz. Mart ayından itibaren de şehrimize yerleşen depremzede 5 öğrencimize de burs vermeye başladık.” dedi.  

Yeşiltaş dernek olarak 23 Nisan’da hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiklerini, sağlık alanında konferansın yanı sıra tanınınmış gazeteci ve yazarları da Bandırmalılarla buluşturduklarını aktardı. Destekleri için Belediye Başkanı Tolga Tosun’a da teşekkür eden Yeşiltaş, “Her etkinliğimizde desteklerini esirgemeyen başta Bandırma Belediye Başkanımız Sayın Avukat Tolga Tosun olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımıza, üyelerimize ve sevgili Bandırma halkına yönetim kurulu üyeleri olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.  

https://www.youtube.com/watch?v=RsrRH1W8WxQ

DİĞER VİDEOLAR