Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuşcenneti’nde en iyi takım kazanacak

2’nci Geleneksel Kuşcenneti Futbol

2’nci Geleneksel Kuşcenneti Futbol Turnuvası’nda finale yaklaşıldı. Turnuva’da çeyrek final oynayacak takımlar belli oldu.

2’nci Geleneksel Kuşcenneti Futbol Turnuvası’nın finaline çok az kaldı. Turnuvada ilk etap 45 grup maçı tamamlandı. 3 ayrı grupta yarışan 18 takımdan A grubunda Doğaspor, B Grubunda Gölyakaspor, C Grubunda Aksakalspor ve Çavuşköyspor çeyrek final maçı oynamaya hak kazandı.

A-B gruplarını lider tamamlayan takımlar Doğaspor ile Gölyakaspor 4 galibiyet 1 beraberlikle topladıkları 13 puanla zirvede yer alırken C grubu lideri Aksakalspor beş maçın beşinide kazanarak 15 puan toplayan tek olmuştur.

45 maçın kıran kırana geçtiği maçlarda sporcular 4050 dakika top koşturdu. Turnuvada 262 gol atıldı. Gol kralı unvanı için şuana kadar attıkları 6’şar gol ile Aksakalsporlu Peyami Şenyaz ve Barış Gökgün ile Dutlimanspor’da Tekin Egehan yarışıyor. Yapılan 45 karşılaşmada 128 sarı kart ve 15 kırmızı kart çıktı.

57 maç sürecek turnuvada son kalan maçlarda önce Play-Off maçı sonra 9-10 Eylül Cumartesi ve Pazar çeyrek finaller oynanacak. 13 Eylül’de Yarı finaller ve 16 Eylül’de final karşılaşmadı ile turnuvanın kazananı belli olacak

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)