Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma adayına sahip çıkıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir 2’nci sıra Milletvekili Adayı Şehir Plancısı Harun Algül, Bandırma’da seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Seçim öncesi ekibiyle kent merkezi ve kırsal mahallelerde seçmenleri ziyaret etmeye devam eden Milletvekili Adayı Algül, Ordu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Bandırma’da seçim öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Balıkesir 2’nci sıra Milletvekili Adayı Şehir Plancısı Harun Algül, Ordu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Devam eden seçim çalışmasında MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, ilçe yöneticileri ve üyelerle birlikte hem partilerine hem de kendisi için destek istedi. Algül’ün ekibi cadde üzerinden geçen vatandaşlara broşür dağıtarak Cumhur İttifakı’na oy istedi. Algül’e desteğinin tam olduğunu söyleyen bir esnaf, “Bir oy reisimiz Tayyip Erdoğan’a, bir oy Bandırmamızın Adayı Harun Algül’e… Her zaman yanındayız.” dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Algül, “Balıkesir’deki tüm ilçelerde çalışmalarımızı tamamladık. Bölgemizi de gezdik bitirdik. Seçimden önce tekrar bölgemizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlardan çok güzel tepkiler alıyoruz. Ankara’da hizmet etme ve Bandırma’yı temsil etme noktasında vatandaşlardan ‘Sen bizim için faydalı olacaksın, sonuna kadar sana destek vereceğiz’ gibi cümleler duyuyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bandırma adayına sahip çıkıyor.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin/ Nur Uysun