Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En iyi Kuşcenneti hayali kazanacak

Bandırma Kent Konseyi’nin düzenlediği

Bandırma Kent Konseyi’nin düzenlediği “Hayalimdeki Kuşcenneti” isimli resim yarışması için son başvuru tarihi 1 Mayıs olarak belirlendi.

Bandırma Kent Konseyi’nin anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği “Hayalimdeki Kuşcenneti” isimli resim yarışması devam ediyor. Birçok okuldan başvuru alan yarışmanın son teslim tarihi 1 Mayıs’a ertelendi. Öğrencilerin, hayal gücündeki Kuşcenneti Milli Parkı’nı kâğıda aktardıkları yarışmaya katılmak için Bandırma Kent Konseyi Ofisi’ne başvurmaları gerekiyor.

KAZANAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ ÖDÜLLER

Yarışmanın ödül töreni ve sergi tarihinin daha sonra belirleneceği belirtilirken, her öğrencinin sadece bir adet ve özgün eserlerle katılabileceği yarışmayı ilk 3’te tamamlayan öğrenciler sürpriz ödüller kazanacak. Yarışmada; anasınıfı 1,2 ve 3’üncüsü, ilkokul 1-2’nci sınıflar 1,2 ve 3’üncüsü, ilkokul 3-4’üncü sınıflar 1,2 ve 3’üncüsü, ortaokul 5- 6’ncı sınıflar 1,2 ve 3’üncüsü ve ortaokul 7- 8’inci sınıflar 1,2 ve 3’üncülerinin ödüllendirileceği bildirildi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerin eserleri, düzenlenecek olan açık hava serginde yer alacak ve aynı gün ödül töreni gerçekleştirilecek. Bandırma Kent Konseyi Sanat Komisyonu üyeleri tarafından yapılacak olan değerlendirme sonucunda kazanan öğrenciler belirlenecek.

Haber: Nur Uysun