Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önder Balıkçı okurlarıyla buluştu

“Anılarda Bandırma” isimli kitabı

“Anılarda Bandırma” isimli kitabı Bandırma Belediyesi Kültür Yayınları tarafından yayınlayan Gazeteci Yazar Önder Balıkçı, nikâh salonunda düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Bandırma Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen imza gününde konuşan Önder Balıkçı, kitabın iki yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi. Balıkçı, ” bu benim 11’nci kitabım bu kitaplardan 6’sını Ahmet Pesen ile birlikte hazırladık. Ben gazeteciliğe 1972 yılında başlandım ve o yıldan bu yana gazetecilikten hiç kopmadım. Gazeteciliği hep bir yazın tutkusu olarak gördüm. Ben yazarken dinleniyorum. Yazmaktan her zaman keyif aldım. Benim en büyük kazancım dostluklar oldu.” dedi.

Bandırma’nın çok güzel bir kent olduğuna değinen Başkan Tolga Tosun, “Bandırma benim için çok önemli bir şehir en çok ben 4 gün ayrı kalabiliyorum. Hocam anılarla güzel bir kitap hazırladı biz de destek olduk. Bandırma’ya kazandırdığınız bu değerli eser için teşekkür ediyorum” dedi.

Söyleşinin ardından Önder Balıkçı, okurları için kitaplarını imzaladı.

İmza gününe Bandıma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandıma Belediye Başkan Yardımcı Aydın Yağar, Belediye Meclis Üyesi Nuvit Erten, sinema oyuncusu Ahmet Mekin ile Balıkçı’nın sevenleri katıldı.