Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalandı

Balıkesir’de çeşitli suçlara yönelik

Balıkesir’de çeşitli suçlara yönelik yapılan operasyonda bin 782 şahıs sorgulandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce 30 Eylül 2023 Cumartesi günü 21.30-23.00 saatleri arasında, Milli Güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde (Açık alkol satış ve sunum yapan tüm içkili yerler, Dernek ve Kurum Lokalleri, Sosyal Tesisler, Kafe, Kafeterya, Kahvehane, Kıraathane, Elektronik Oyun Yerleri) ve Trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Balıkesir ve ilçelerinde 98 ekip 310 personelin katılımıyla Şok Asayiş ve Trafik Uygulaması yapıldı.

Yapılan çalışmalarda bin 782 şahıs sorgulaması sonucunda, 1 şahıs Dolandırıcılık ve Yoklama kaçağı/bakaya suçundan,1 şahıs Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan, 1 şahıs Resmi Belgede Sahtecilik suçundan, 2 şahıs Basit Yaralama suçundan, 1 şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan, 1 Kayıp/Aranan şahıs olmak üzere toplam 7 aranan şahıs yakalandı.

1 şahıstan 4.61 Gr metamfetamin maddesi elde edilerek ”TCK 191” suçundan Adli işlem başlatılırken,6 şahıssa ise ”Kapalı Alanda Sigara İçmekten” İdari işlem cezası uygulandı. 214 Umuma Açık yer, Park, Bahçe, Meydan, Alan, Metruk yerler, denetlenerek kontrol edilmesi sonucunda, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Bin 14 araç denetlenmesi sonucunda ise 222 araç sürücüsüne toplam 317 bin 140 lira idari para cezası uygulanırken, 39 araçta trafikten men edildi.

Haber: Selin Girgin