Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TURKUAZ 2 YENİ ŞUBE İÇİN KOLLARI SIVADI

Turkuaz Pide ve Et

Turkuaz Pide ve Et Salonu,  İhsaniye Şubesinde müşterilerini ağırlamaya başladı.

2002 yılında Turkuaz Pide ve Et Salonunu Bandırmalılarla buluşturduklarını aktaran firma sahibi Bayram Özdemir, hizmete giren İhsaniye şubesinde gazetecilerle bir araya geldi.

Bandırma’da İhsaniye, Paşakonak Mahallerinde şubeleri olduğunu kaydeden Özdemir, Erdek ve Paşakent’e de birer şube açmak istediklerini belirti.  

Turkuaz Pide ve Et Salonunun sahibi Bayram Özdemir “11 ayın sultanı Ramazan geliyor, yeni açmış olduğumuz İhsaniye şubesinde deprem dolayısıyla açılış yapmak istemedik, onun yerine basını davet ederek böyle bir konsept düzenledik. 3 kişi ile başladığımız şubemizde şu anda 62 personel ile devam ediyoruz, sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

 TOLGA BAŞKANDAN YER SÖZÜ

İşadamı Bayram Özdemir, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un kendilerine yer sözü verdiğini hatırlatarak destekleri için teşekkür etti.  Özdemir “Paşakent’te istediğimiz bir arsa vardı. Oraya şık bir mekan yapmak istediğimizi dile getirdik. Projesini çizip Tolga Başkanımıza sunduk, açılışını yapacağımıza dair bize söz verdi. Yetiştirebilirsek Erdek’te de bir şube açmak istiyoruz, özellikle öğle yemeklerinde Erdek’ten gelen çok müşterimiz oluyor.” diye konuştu. Yiyecek sektörünün yanı sıra farklı alanlarda da faaliyetler gösterdiklerini belirten Özdemir, 2002 yılında Turkuaz Pide ve Et Salonunu açtıktan sonra 2015’te Turkuaz bünyesinde inşaat sektörüne de girdiklerini söyledi. Özdemir, 2020 yılından itibaren otomotiv ve yedek parça şirketlerinin yanı sıra son olarak Turkuaz Oto Boya şirketini de faaliyete geçirdiklerini aktardı.