Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıcaktan bunalan esnaf sokağın üstünü zeytin brandaları ile örttü

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE SON GÜNLERDE YAŞANAN ÇÖL SICAKLIKLARI NEDENİYLE SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNE ÇIKINCA SICAKTAN BUNALAN ESNAFLAR ÇARŞIDA BİR SOKAĞIN ÜZERİNE SERİNLEMEK İÇİN ZEYTİN BRANDALARI İLE KAPATTILAR.

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE SON

Edremit’te son günlerde yaşanan çöl sıcaklıkları nedeniyle sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkınca sıcaktan bunalan esnaf çarşıda bir sokağın üzerine serinlemek için zeytin brandaları ile kapattılar.

Camivasat Mahallesi Birinci Sokak’ta bulunan esnaf son günlerde bölgede etkili olan çöl sıcaklarından korunmak için ilginç bir yöntem buldular. Kış aylarında zeytin toplamak için kullanılan zeytin brandalarını sokağın üzerine gererek serinlemeye çalışıyorlar. Bir çok lokanta ve cafenin olduğu sokakta hizmet veren esnaf aşırı sıcaklardan korunmak ve müşterilerine gölgeli bir ortamda hizmet vermek için zeytin brandaları ile gölgelikler yaptı. Esnaf, sıcaklarda çalışmanın zor olması ve vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek için böyle bir uygulama yaptıklarını ifade ettiler. Edremit ilçesinde sıcaklıkların yer yer 43 dereceye kadar çıktığı kayıtlar altına geçti.