Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sert: “Diğer partilerin seçimde hiçbir şansı yok”

İYİ Parti Bandırma İlçe

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, seçim sürecinin başlamasının ardından Bandırma’daki genel durumu değerlendirdi. Başkan Sert, “Biz Kılıçdaroğlu’nun birinci turda Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inanıyoruz.”dedi. 

Seçim çalışmalarının yoğunlaşmaya başladığı son günlerde Millet İttifakı’nın güçlü ortaklarından biri olan İYİ Parti’nin ilçe teşkilatları da çalışmalara başladı. Bu süreçte Bandırma’daki çalışmaları koordine eden İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, seçim sürecini değerlendirdi. Bandırma’da seçim sürecinin demokratik bir olgunluk içinde ilerleyeceğini söyleyen Sert,“Bundan önceki seçimlerde de Türkiye’nin birçok yerinde değişik hadiseler olmasına rağmen Bandırma’da böyle nahoş bir olay yaşanmadı. Biz buna fırsat vermeyiz zaten.”dedi. 

“AKP İLE İYİ PARTİ HER AN YER DEĞİŞTİREBİLİR” 

İYİ Parti’nin sadece Türkiye genelinde değil Bandırma’da da iddialı bir parti olduğunu dile getiren Başkan Sert, “Partimizin ilerleyen süreçte Bandırma’da başarılı bir oy oranına sahip olacağını düşünüyorum.  Seçim sürecinde biz İYİ Parti olarak büyük beklentiler içindeyiz. İYİ Parti’nin bu süreçte belirleyici parti olacağını düşünüyoruz. Şu an Türkiye’de ikinci partinin hangi parti olacağı üç aşağı beş yukarı belli fakat ben şöyle bir iddia ortaya koyuyorum. AKP ile İYİ Parti her an yer değiştirebilir. İYİ Parti birinci sıraya AKP ise 3’üncü sıraya gelebilir.” diye konuştu. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez’in Bandırma adına önemli bir isim olduğunu hatırlatan Sert, “En büyük şansımız Bandırma’da Turhan bey gibi bir siyaset duayeni olmasıdır. Yaşanan deprem felaketinde Turhan Bey, Hatay bölgesine çok ayrı bir ilgi alaka gösterdi. Turhan Bey ile birlikte ben de deprem bölgesini ziyaret ettim.”dedi.

“GÖNÜLLERDE BİR PARTİ OLMAK İSTİYORUZ” 

Sadece seçim sürecinde değil, seçim sürecinden öncede Bandırma’da birçok çalışma yaptıkları bilgisini veren Sert, “Esnaf ziyaretlerimizi ve kırsal mahalle ziyaretlerimizi daha önce de her yıl gerçekleştiriyorduk. İYİ Parti Kadın Politikaları Başkalığı’nın başlatmış olduğu ‘Çat Kapı Biz Geldik’ projesini ilçemizde de yürütüyoruz. İYİ Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları’ndaki kadınlarımız özellikle gelir düzeyi düşük vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunup destek olmaya çalışıyorlar.”dedi.  Deprem felaketinin ardından bölgeye 2 minibüs dolusu ilaç ve sağlık malzemesi gönderdiklerini söyleyen Necmi Sert,“Daha önce seçim çalışmaları için hazırladığımız iki aracımızı, deprem felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaçları gidermesi için gönderdik. Biz bu çalışmaları sadece insanlar bize oy versin diye yapmıyoruz. İnsanların gönlünü kazanmak, gönüllerde bir parti olmak istiyoruz. Seçim sürecinde de ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek.”diye konuştu. 

HEDEF: 400 MİLLETVEKİLİ   

Meral Akşener’in aday belirleme sürecinde izlediği yolu oldukça doğru bulduğunu belirten Başkan Sert, “Sayın Akşener halkın da istediği isimler olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun isimlerini önerdi. Meral Hanım’ın ortaya koyduğu tavırdan sonra Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görevlendirilecekleri için Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma oranı oldukça yükselmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı adayı olarak Cumhurbaşkanı olması kesin gibi görünüyor. Biz de İYİ Parti olarak olabildiğince çok milletvekili çıkarma gayretinde olacağız. 400 milletvekili sayısına ulaşma hedefindeyiz.”dedi.

“BAŞARILI OLMA İHTİMALLERİ SIFIR” 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başbakan adayı olması konusunda fikirlerini açıklayan Sert, “Seçim sonrası ilk etapta hedeflerimiz arasında bu sistemde olmayan başbakanlık sistemini ihdas etmek var. Ardından da Meral Hanımı başbakan olarak göreceğiz.” diye konuştu. Diğer parti adaylarının imza toplama süreçlerine dair de konuşan Sert, “Diğer partilerin seçimde hiçbir şansı yok.  Şuan Türkiye’de iki güçlü aday var, biri Millet İttifakı’nın adayı, diğeri de Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Biz Kılıçdaroğlu’nun birinci turda cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inanıyoruz. Bu iki aday dışındaki adayların kesinlikle şansı yok. Zaten arzuladıkları 100 bin imzaya bile ulaşamadılar. Ulaşsalar bile başarılı olma ihtimalleri sıfır.”diye açıkladı.

Haber: Nur Uysun