Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekli Albay İYİ Parti’den aday adayı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı, Erhan Oktay Bandırma İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Erhan Oktay “Gözümü açtığım ilk parti, İYİ Parti” dedi.

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinin ardından siyasi partilere milletvekili aday adayları başvurularını yaptı. İYİ Partiden Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Kıdemli Albay Erhan Oktay, ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, “22 Mart Çarşamba günü saat 19: 00’da aday adaylığı sürecimiz sona eriyordu, fakat müracaat fazla olduğundan partimizde 24 Mart 2023 Cuma gününe kadar uzatıldı, bu hiçbir partide görülmemiş bir durumdur.” dedi.

“PARTİYE, VATANA VE MİLLETE HİZMET SEVDASI”

Gerçekleştirdiği ziyarette İYİ Partiden Milletvekili Aday Adayı olma sürecini anlatan

Emekli Albay Erhan Oktay, “Gözümü açtığım ilk parti, İYİ Parti, Sayın Meral Akşener’in liderlik vasıflarını geçmiş dönemden beri takip ediyorum. Türkiye Millet Meclisi Başkanlığı zamanı, İçişleri Başkanlığında, Doğru Yol ve İYİ Partide yapmış olduğu görevler ve başarılar siyasi icraat ve faaliyetlerinden, duyduğum güvenden dolayı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı oldum. Partiye, vatana ve millete hizmet etmek sevdası benimkisi. Kazanınca yeni bir gün, yeni bir güneş doğacak” dedi.

“MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK” VURGUSU

Partinin genel durumunun çok iyi seviyede olduğuna işaret eden Oktay, “Milletimizin ve seçmenlerin teveccühleri ile iyi durumdayız. Oy potansiyelimiz yüzde 18, yüzde 20 gözüküyor. Seçimlerde, kararsız seçmenlerin de vereceği oyların etkisi oy oranımız daha da artacak. Benim görüşüm daha iyi olacağı yönünde. Özellikle gençlerin ve kadınların bu konuda destekleri sayesinde daha da ilerleyeceğiz.” diye konuştu.

Milletvekili seçilmesi durumda yaşama geçirmek istediği projelerle ilgili bilgi veren Oktay şunları söyledi: “Tarım ve hayvancılığı daha gelişmiş hale getirip kooperatifleştirme, coğrafi işaretli ürünler yapma, ülkemizin ve Balıkesir’imizin kendine has ürünlerin patentini alarak bunların resmi olarak literatürlere sokma, belediyecilik hizmetlerini daha iyi seviyeye getirmeye ve özellikle eğitim konusunda çok önemli milli bir eğitimizin olması, sağlık politikası ve milli savunma sistemlerimizin olması, güçlendirilmiş parlamenter sistem yolunda devam etmek çok önemli. Bu projelerimizin hepsi yapıldı. Uygulamak için tek şeye ihtiyacımız var milli birlik ve beraberlik.” HABER: Selin Girgin