Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkurt: “Ülkücü irade bugünde, yarında ve sonsuza kadar emanetine sahip çıkacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Alparslan Türkeş’in 26. Ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Başkan Bozkurt, mesajında “Başbuğum rahat uyu tohumunu ektiğin ülkücü irade bugünde, yarında ve sonsuza kadar emanetine sahip çıkacak azim ve kararlıktadır. Aziz ruhun şad, mekânın cennet olsun.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Alparslan Türkeş’in 26. Ölüm yıl dönümünü ‘rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz. Aziz ruhu şad, mekânı cennet olsun mesajıyla’ andı. Başkan Bozkurt “ Merhum liderimiz Başbuğ Alpaslan Türkeş: Türk’üm demenin yasak olduğu tek parti döneminin baskıcı politikaları neticesi öz yurdunda, kendine inanmış dava ve fikir insanlarıyla tabutluklara atılmış, zulüm görmüş asla Türk milletinin hedeflerinden, birliğinden, yükselmesinden, kızıl elma ve Turan ülküsünden taviz vermemiş, Türk milliyetçiliği fikir sistemini hayata geçirerek milletimizin İstiklal ve istikbalinin birlik ve beraberlikten geçtiği ülküsünü Türk gençliğine ülkücü harekete ve büyük Türk milletine emanet etmiştir.” dedi.

Alparslan Türkeş’in emanetiyle ebediyete kadar MHP’de bu davanın süreceğinin altını çizen Başkan Bozkurt şunları söyledi: “Başbuğumuzun emaneti bugün ben ülkücüyüm diyen idealist dava erlerinde ve onun siyasi kutlu mabedi olan MHP de bu dava uğruna şehadete erişmiş 5 bin ülkücü şehidimizin emanetiyle birlikte, Genel Başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde elden ele gönülden gönüle ebediyete kadar devam edecektir. Bu vesileyle vatanımızın bütünlüğü milletimizin birliği için şehadete eren Aziz şehitlerimizi, dünyanın birçok yerinde Türk milletinin varlığını devam ettirmek için her kademede görev yapan devlet görevlilerimizi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’i ebediyete irtihalinin 26. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.”

Haber: Selin Girgin