Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bitikli: “Erdoğan kazanılırsa suçlusu ana muhalefettir”

Memleket Partisi Bandırma İlçe

Memleket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı, Banses Gazetesi’ni ziyaret etti. Yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Memleket Partisi Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Hakkı Bitikli, “Herkesin aklındaki ikinci partiyiz.” dedi.

Banses Gazetesi’ne ziyarette bulunan Memleket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Olcay Uzgur, Memleket Partisi Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Hakkı Bitikli ve Memleket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı Basın Sözcüsü Sevtap Pektezel seçim çalışmalarını anlattı.

 “BİR DANSLA OLACAK İŞ DEĞİL”

Bandırma’da üye sayılarının gittikçe arttığına işaret eden İlçe Başkanı Olcay Uzgur,“Bine yakın üyemiz bulunuyor. İnternet üzerinden yapılan üyelik başvuruları çok fazla. Hafta için günlük ortalama 3-4 kişi parti binamıza gelip üye oluyor. Hafta sonu ise bu sayı 8- 12 üye arasında değişiyor. Yeni üyelerimiz özellikle gençlerden oluşuyor. 18 yaşını doldurmadığı için üye olamayıp destek olan gençlerimiz var. Bu bir dansla olacak iş değil.”dedi.

BANDIRMA’DA OY BEKLENTİSİ YÜZDE 30

Seçim çalışmalarında Memleket Partisi Bandırma İlçe Yönetim Kurulu’nun tam kadro çalışmaya devam ettiğini belirten Aday Adayı Bitikli, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıkta büyük bir oy çoğunluğu bekliyoruz. Herkesin aklındaki ikinci partiyiz.  Saha çalışmalarına henüz başlamamışken bile Genel Başkanımız Muharrem İnce adına Türkiye genelinde yüzde 17-20 civarında bir rakam görüyoruz. Biz Türkiye genelinde yüzde 30 civarı ve Bandırma’da ise yüzde 25-30 oranında bir oy bekliyoruz. Her şey saha çalışmalarından sonra değişebilir.”diye konuştu.

“BİR ŞEYLERİN DEĞİŞME VAKTİ GELDİ”

Deprem felaketinin etkilenen illerde insanların ihtiyaçlarının tamamen karşılanmadığına dikkat çeken Bitikli, “Deprem’de neredeyse yok olan 10 ilimizin seçim sürecinde durumunun ne olacağını bilmiyoruz. Bu kadar acının içinde kim oy vermeye gider bilemiyoruz. Deprem bölgesine yeterli destek sağlanamadı. İnsanların durumu hala iç açıcı değil ve hala ihtiyaçları olan eksiklikler var. Yaşanan acı olay sebebiyle bu seçim biraz farklı. Bu seçim artık bir şeylerin değişme vaktinin geldiğini gösteriyor. Bu anlamda çok ciddi çalışıyoruz.”dedi.

“İNCE İKİNCİ TURA KALACAK”

Seçimi Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması durumunda Muharrem İnce’nin sorumlu tutulmasına yönelik oluşan algıyı da eleştiren Bitikli, “Bu seçim, Recep Tayyip Erdoğan tarafından kazanılırsa bunun suçlusu ana muhalefettir. Erdoğan 20 yıldır kazanıyor ve 20 yıldır karşısında Muharrem İnce yoktu. Muharrem İnce 2 yıl önce Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı. Bu durumda 2 ay önce adaylığı gündeme gelen Kemal Kılıçdaroğlu karşısına çıkmıştır. Muharrem İnce’nin bu seçimin ikinci turuna kalacağını düşünüyorum.”diye konuştu.

Haber: Nur Uysun