Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Belediyesi Ramazan’a hazır

Bandırma Belediyesi yaklaşan Ramazan

Bandırma Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi hazırlılarını tamamladı. Bandırma Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Cumhuriyet Meydanı’nda iftar çadır kurarak 1000 kişilik yemek verecek.  

Ramazan ayında yapacakları hizmetler konusunda bilgi veren Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur,  “Her akşam 1000 kişilik iftar yemeğini Cumhuriyet Meydanında kurduğumuz çadırda vereceğiz. Ayrıca muhtarlarımız aracılığıyla 500 kişilik yemek dağıtımı da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Depremzede vatandaşlarımıza da iftar yemeklerini ulaştıracağız. Edincik ve Aksakal da belediye hizmet binası içinde ve önünde 500 kişilik iftar yemeği çıkartacağız. Yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri için ayrıca evlere yemekler gönderilecek.” dedi. 

İftar yemeklerini iş dünyasının da desteğiyle yaptıklarını aktaran Onur,  şunları söyledi: “Bandırmalı iş dünyasının desteğiyle Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza iftar yemekleri çıkartacağız. Kentimiz depremde çok önemli katkılar sağlamak için bir arada oldu şimdi ramazan ayında da birlik ver beraberlik içinde olacağız. 12 ay boyunca da ihtiyaç sahiplerine kuru gıda ve alışveriş çeki desteğimiz devam ediyor.”