Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Ankara’da sahipsiz kalmasın

MHP Balıkesir Milletvekili Aday

MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şehir Plancısı Harun Algül, hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi. Banses Youtube kanalına konuk olan Algül, seçim sürecini değerlendirerek yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.

Belediye Meclis Üyesi olarak da Bandırma’ya hizmet etme ve değer katmak için çalıştığını aktaran Algül, Bandırma ve Balıkesir için milletvekili olması durumda yapmayı planladığı çalışmaları anlattı. Algül, “Biz hastaneyi yapalım, kavşağı yapalımdan ziyade bütün bölgenin refahı açısından neler yapılabilirizi; limanı, sanayisi, turizmi gibi konularda bölgeyi analiz ederek bölgeye bir şeyler kazandırmalıyız. Bu grup içinde Bandırma’nın yeri elbette çok başka olacaktır.” dedi.

Bandırma’nın depreme hazırlanması konusunda ciddi bir strateji geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Algül, “Bazı dönüşümlerin gerek devlet eliyle gerekse de vatandaş eliyle yürütülmesi gerekiyor. Tam bu noktada da artık Ankara’da Bandırma’yı temsil eden kişilerin bu işleri yapabilecek liyakata, bizim gibi meslek dallarında, doğru kişilerin doğru yerlere girmesi gerektiğini düşünüyorum. Bandırma’da bu konuda iyi bir iş çıkaracağımıza da inanıyorum.” diye konuştu.

Bandırmalılara da seslenen Algül, şunları söyledi: “Buradan halkımıza da seslenmek istiyorum; evet hepimizin bir partisi var, bir cumhurbaşkanlığı seçimimiz var. Fakat lokalde bölgemize hizmet edebilecek adayların profillerini çok iyi takip edeceklerini ve sıkı eleyip iyi karar vereceklerini tahmin ediyorum. Bu noktada da desteklerinin yoğun olacağını düşünüyorum ve desteklerini de bekliyorum.”