Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de şiddetli yağış, hayatı durma noktasına getirdi

Balıkesir Merkez’de, akşam saatlerinde

Balıkesir Merkez’de, akşam saatlerinde meydana gelen yağmur hayatı durma noktasına getirdi. Ani bastıran ve kısa sürede sağanağa dönen yağmurda yollar göle dönerken, birçok evi ve iş yerini su bastı.

Balıkesir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen aşırı yağmurdan sonra yollar göle dönerken, su birikmesi sonucu bazı ev, iş yerleri, bodrum ve zemin katları su bastı. Şehrin caddelerindeki rögarlar, yağışın etkisiyle taştı. Polis ekipleri bazı caddelerde ulaşımı durdurdu. Yarım saatlik süre içinde metrekareye 50 kilograma yakın yağışın düştüğü ifade edilirken, Bahçelievler, Plevne, 1’inci Gündoğan, 2’nci Gündoğan, Gümüşçeşme, Hasan Basri Çantay ve Akıncılar mahallelerini su bastı.

Balıkesir’de hayatı durma noktasına getiren aşırı yağışla birlikte İtfaiye, BASKİ, AFAD, Büyükşehir, İlçe Belediyeleri ve Emniyet ekipleri çalışmalara başladı. Balıkesir Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında, yol, ev ve iş yerlerinde, su tahliyesi ve temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ederken, yağmur sonucu oluşan zararlar yetkililer tarafından tespit edilecek. Yaşanan su baskının ardından yaralanma ve can kaybı olmadı.

Haber: Selin Girgin