Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz; “Bandırma artık zincirlerini koparmış, bu iş burada bitmiştir”

Gençlik festivali kapsamında düzenlenen

Gençlik festivali kapsamında düzenlenen konserde Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaptığı konuşmada “Bandırma artık hizmet diyor ve Cemal Öztaylan ile yola devam diyor.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan iş birliğinde “Gençlik Konseri” düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere yüzlerce Bandırmalı katıldı. “Pişt Baksana”, “Kara Üzüm Habbesi”, “Hesap” gibi şarkılarıyla tanınan Sanatçı Tefo ve Seko sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi Halk Oyunları Kafkas ekibi gösteri yaptı. Gösteri de ekibe AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, eşlik etti. Aydemir gösteriden sonra Mehmet Cemal Öztaylan’ın bir basın toplantısında çerkezleri hedef alarak söylediği iddia edilen “Haramzade” iddialarına yönelik cevap verdi. Aydemir, konu ile ilgili şunları söyledi;

“Bende bir Çerkez’im ve Çerkez olarak aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Burada yaşanan bazı olaylar var. Onunla ilgili hiç kimsenin şüphesi olmasın. Burada Çerkezler’e hiç kimse kötü bişey söylemedi, söyleyemezde. Büyükşehir Belediyesi’nde Yücel Başkanı’ma, Bandırma’da ise Cemal abimize destek bekliyorum.”

“BANDIRMA’DA HİZMET EDEREK İLKLERİ YAPAN ADAMIM”

Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, “Bana bu güzel manzarayı gösteren, Cumhuriyet Meydanı’nı yaparak Bandırma’ya sunmama vesile olan, Türkiye’nin ilk ilçe üniversitesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni kurmuş bir milletvekili olmayı nasip eden, sizi karşılamayı, hitap etmeyi, o gençliğinizi ve güzelliğinizi görmeyi nasip eden Allah’ıma binlerce kez şükür olsun. Bandırma Belediye Başkanı Adayıyım. Daha önce Bandırma’da hizmet ederek ilkleri yapan adamım. 15 yılı kaybolmuş, kaybedilmiş bu meydanın tamiri bile yapılmamış, güzel Bandırma’ma ve Bandırmalılara hizmet etmek için yola çıktım. Bandırma’da doğmuş ve büyümüş, şereflerin en büyüğüne layık olmuş bir abiniz olarak hepinizden destek istiyorum. Hiç kimsenin aklıyla, fikriyle, imanıyla, inancıyla işi olmayan, istediğiniz gibi yaşamanız hareket etmeniz ve düşünmeniz için Bandırma’yla üniversiteyi birbirine barıştıracak, gençlerin önünü açacak, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni, Atatürk’ümüzün bize hizmet etmek için bıraktığı, siz gençlere hizmet etmek için yola çıkmış Bandırma sevdalısıyım. Bu memleketi bırakan, Cumhuriyet’i kuran başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm rahmete kavuşmuş olan Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm şehitlerini rahmetle anıyorum.” dedi.

“BANDIRMA’DA ŞUNU GÖRÜYORUM; BU İŞ BURADA BİTMİŞTİR”

Bandırmalılara seslenen ve oy isteyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,“Bandırma zincirlerini koparmış. Artık hizmet diyor, araya kimse girmesin diyor. Bandırma için her şeyi düşünen Cemal Öztaylan ile yola devam diyor. Bandırma’ya gerçekten hizmet etmek hepimizin en büyük arzusu. Bu hizmeti getirebilecek olan Cemal Öztaylan’a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak söz veriyorum. Bu gençlerin istediği her şeyi, biz yerine getiriyoruz ve getireceğiz. Çalışma zamanı çalışma, okuma zamanı okuma ama eğlenme zamanı da hakkıyla eğlenecek miyiz? Biz de arkanızdayız. Büyükşehir belediyesi olarak Bandırma’mıza çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Hizmetin yolu, yerel yönetimlerden geçiyor. Bandırma’da bugün şunu görüyorum. Burada bu iş bitmiştir. Bandırma Cemal Öztaylan ile devam diyor. 31 Mart’ta desteğinizi bekliyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Bandırma’da istihdam, dirençli şehir, ulaşım, gezilebilecek yerler için 5 senede 15 senelik iş yapmaya Milletvekilimizle, Cemal Öztaylan Başkanımızla ve Büyükşehir Belediyemiz ile sizlere var gücümüzle hizmet edeceğiz. Şimdiden sizlere hayırlı uğurlu olsun. Biz en çok gençlerin belediyesi, gençlerin şehriyiz.” diye konuştu.

Konser sonunda Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, Sanatçı Seko ve Tefo’ya çiçek takdim etti.

HABER MERKEZİ