Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan ve Yılmaz’dan Gönen çıkarması

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gönen’deki projelerin çalışmaları için yerinde tespitlerde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gönen’i ziyaret etti. Gönen’de yapılması planlanan proje ve çalışmaları yerinde inceleyen Vekil Öztaylan ve Başkan Yılmaz, Gönen’de yapımı devam eden Çay Islahı Projesi, Gönen Kültür ve Gençlik Merkezi, Fakülte İnşaatı alanlarında tespitlerde bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilçe Hizmetleri Daire Başkanı Koray Başa ziyarete eşlik etti.

“HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Ardından Gönen Ticaret Odası’nın liderliğinde toplanan Gönen Sivil Toplum Platformu üyeleri ile Gönen özelinde geniş bir toplantı gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Gönen’de Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir araya gelerek ilçemizde yürütülen projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Balıkesir’imizi daha da ileriye taşıma noktasında bir olup hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Haber: M. Nur Uysun