Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minikler Bandırma’da 23 Nisan ruhuyla doğada kitap okudu

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla General Balcı Çamlığı’nda minik öğrenciler doğa ile iç içe kitap okudu.

TEMA Vakfı ve Bandırma Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Doğada Kitap Okuyoruz” etkinliği gerçekleştirildi. General Balcı Çamlığı’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler doğa ile iç içe kitaplarındaki dünyaya daldı. 4 farklı okuldan yaklaşık 250 öğrenci, aileleriyle birlikte piknik yaptıktan sonra bir saat boyunca kitap okudu. Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu, Yaman Egeli İlkokulu, Hasan Atlı İlkokulu ve Minik Eller Anaokulu etkinlikte yer aldı. Etkinliğe; Bandırma Belediye Meclis Üyesi TEMA Vakfı Bandırma Temsilcisi Burak Uğur, Bandırma Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Demir, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Zafer Ekşi, Paşakonak Mahallesi Muhtarı Betül Moralı, öğretmen öğrenci ve veliler katıldı.
“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Bandırma Belediyesi adına konuşan Belediye Meclis Üyesi Burak Uğur, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında sizlerle birlikte burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz ve tüm Bandırmalıların bayramını kutluyoruz. TEMA Vakfı ile bu kez dördüncüsü gerçekleşen bu güzel etkinliğin her geçen yıl daha etkin ve daha canlı hale geldiğini görmek bizi gururlandırıyor. Çocuklarımız ile burada buluşmamızı sağlayan, doğada nefes almamıza fırsat yaratan siz değerli öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

TEMA Vakfı adına konuşan Gönüllü Lideri Esin Ekşi, “ Bugün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarken aynı zamanda kitap okuma sevgimizi pekiştirmek için doğada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu özel günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları armağan ettiği bu bayramın coşkunun yaşarken onun ‘Çocuklar geleceğimizin teminatıdır.’ sözü çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmamız sorumluluğunu hatırlatıyor. Bu sorumluluk ile bugün buraya gelen tüm çocuklarımıza ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.HABER MERKEZİ