Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Mirza’ya yeni görev

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yeni dönemin ilk toplantısında Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Birinci Başkan Vekili olarak seçildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmet Akın başkanlığında ilk Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. İlk meclis toplantısına katılanlar arasında Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci birleşiminde meclisin yeni üyeleri yerini aldı. Komisyonlar, katipler ve başkan vekillerinin belirlendiği toplantıda Başkan Dursun Mirza, Birinci Başkan Vekili adayı olarak gösterildi. Başkan Mirza, aldığı 59 oy ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın Birinci Vekili olarak seçildi.


“AYDINLIK YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kendisine verilen görev dolayısıyla gurur duyduğunu belirten Dursun Mirza, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı, Başkanımız Sayın Ahmet Akın yönetiminde gerçekleşti. Meclis kararı ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili olarak seçildikten sonra ilk görevimi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Alınan kararlar, şehrimizin geleceği için önemli adımları temsil ediyor, alınan kararların kentimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Birlikte daha güçlü ve daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABER MERKEZİ