Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇYDD Bölge Toplantısı’nın ev sahibi Bandırma oldu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen ÇYDD Bölge Toplantısı’nda 7 şube tarafından bölgedeki faaliyetler değerlendirildi.


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Balıkesir, Bandırma, Burhaniye, Ayvalık, Çanakkale, Edremit ve Gelibolu şubeleri olmak üzere 7 şubenin yer aldığı Bölge Toplantısı, Bandırma Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıya; Genel Merkez Yönetim Kurulu Temsilcisi Nilgün Polat Gevrek, Bandırma Şube Başkanı Ece Başaran, Ayvalık Şube Başkanı Gülden Belge, Balıkesir Şube Başkanı İsmail Erten, Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş, Burhaniye Şube Başkanı Sinem Önen Kansuker, Gelibolu Şube Başkanı Gönül Balkan ve şubelerden temsilciler katıldı. Toplantıda bölgede bulunan şubelerin yürüttüğü çalışmalar değerlendirilirken işbirlikleri üzerinde duruldu.
SERÇE KUŞ GRUBU BÖLGEDEKİ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
7 şube olarak Bölge Değerlendirme Toplantısı’nın gerçekleştirdiklerini söyleyen ÇYDD Bandırma Şube Başkanı Ece Başaran, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Türkiye genelinde 120 şubesi bulunmaktadır. Derneğimiz bu 120 şubeyi birbirlerine yakınlıklarını da gözeterek gruplara ayırmış ve Simurg, Anka efsanesinden esinlenerek gruplarına kuş isimleri vermiştir. Şubemizin de içinde bulunduğu Ayvalık, Balıkesir, Burhaniye, Çanakkale, Edremit ve Gelibolu şubelerimizden oluşan grubun ismi Serçe Kuş grubudur. Bu gruplar her yıl genel merkez yönetim kurulu üyesi bir temsilcimizin de katıldığı bir toplantı ile bir araya gelirler. Bu yıl bu toplantı Bandırma Şubemizin ev sahipliğinde yapıldı. 7 şubeden yönetim kurulu üyeleri ve gençlerimizin de katıldığı bu toplantımıza yaklaşık 40 kişi katıldı.” dedi.
KATILIMCILARA BANDIRMALI YAZAR ÇİNKO’NUN KİTABI HEDİYE EDİLDİ
ÇYDD şubelerinin sorunlarının masaya yatırıldığını belirten Başkan Başaran, “Toplantımızda Genel Merkez Temsilcimiz Nilgün Polat Gevrek, genel merkezle ilgili bilgilendirmeler yaptı. Ağırlıklı olarak şubelerimizin ve gençlerimizin sorunları, ihtiyaçları, yaptıkları ya da yapmayı planladıkları projeler, yapılabilecek olan yeni projelerin üretimi, şubeler ve gençler arasındaki koordinasyonun arttırılması gibi konular üzerinde durduk. Şubelerimizin tüm olumlu ve olumsuz yönlerini ele alarak değerlendirdik ve çözüm önerilerini araştırıyoruz. Bugünkü toplantımızda misafirlerimize hediye etmek üzere yazar arkadaşımız, üyemiz ve gönüllümüz olan sevgili Nazan Çinko da kitaplarını şubemize bağışlayarak bize destek olmuştur.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ