Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursluluk sınavı tarihi açıklandı, İOKBS burs ödemeleri tarihi ne zaman?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı parası Ağustos ayı ödemelerinin öğrenciler tarafından ne zaman yapılacağı araştırılmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınav takvimi açıklandı.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı parası (İOKBS), Ağustos ayı ödemeleri ortaokul ve lise öğrencileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaokul 5,6,7,8 ve lise 9,10,11’inci sınıf öğrencilerine yatırılan burs parası Haziran ayında 863 lira olarak hesaplara geçirilmişti. İlden ile farklılık gösteren İOKBS burs ödeme günleri, öğrenciler tarafından E-Devlet sistemi üzerinden ve PTT aracılığıyla sorgulanabileceği aktarıldı.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı uygulama takvimi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Açıklanan takvime göre sınav 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak ve sınav sonuçları 22 Eylül 2023 Cuma günü T.C. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) internet adresi üzerinden ilan edilecek.

Haber: Selin Girgin