Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz: “Bandırma’ya çok büyük yatırımlar yapacağız”

Bandırma’yı ziyaret eden Balıkesir

Bandırma’yı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir tarafından yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde inceledi.

Yılmaz’ın ziyaret programının ilk durağı Bandırma Terminali oldu. Terminalde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan araç yıkama ve kademe istasyonunu inceledi. Terminaldeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, sohbet etti.

Programın devamında Eti Maden önü yan yol asfalt ve refüj çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, “Bandırma’da yapmayı planladığımız birçok proje var. Kimisi kısa sürede bitecek, kimisi de projelendirilecek. Bandırma halkımıza teveccühünden dolayı teşekkür ederiz. Gerçekten her yaptığımız hizmet öncelikli olarak karşılığını buluyor. Bandırma’ya çok büyük yatırımlar yapacağız. Projelerimizi hazırladık ama Bandırmalıların da desteklerini bekliyoruz. Ülkemizin gelişimine paralel olarak Bandırma’yı da her konuda öne geçirmeyi planlıyoruz. Biz Bandırma’yı çok seviyoruz. Bandırma’nın ekonomisi de insanı da çok güzel. Her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm gücümüzde Bandırma’da olacağız.” dedi.
Ziyarette Başkan Yılmaz’a; Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Oya Yücel, Zeynep Özdemir ve Zeynep Özgün, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Koray Başa, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Bandırma İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri ve daire başkanları eşlik etti.
Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin