Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Göçmez’den unutulmaz veda

Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur

Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur Göçmez, Veda ve Teşekkür konulu basın toplantısı gerçekleştirerek, “Zaman hep beraber Bandırmaspor’un yeni başkanına destek verme zamanıdır.” dedi.

Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur Göçmez, Bandırmaspor’un genel kurulu öncesinde basın toplantısı düzenleyerek yönetici olarak camiaya veda etti. Göçmez, Bandırmaspor’da başkanlık görevine başladığı yıl 2019’dan 2024 yılına kadar olan süreçte takımın geldiği nokta ile ilgili bilgi verdi.

Bu toplantının bir veda olmadığını ve taraftar olarak Bandırmaspor’un hala bir parçası olduğunu belirten Onursal Başkan Göçmez, “Bugün bir Onur Göçmez’in vedası değil. Veda edeceğimiz bir şey yok. Ben Bandırmalıyım ve takımımın her zaman arkasındayım. Burada toplanmamızın sebebi 2019 yılından 2024 yılına kadar olan süreçte Bandırmaspor’u getirdiğimiz noktayı göreceğiz. Öyle konular yaşadım ki, arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz polemikle bize küfür edildi. Omuz verilmesi yerine tekme yedim. Hepimiz Bandırmaspor için mücadele verdik. Bundan sonra Bandırmaspor’un geri adım atmasına izin vermeyin.” dedi.

“BANDIRMASPOR ARTIK HEP İLERİ GİDECEK”

2018-2019 toplam borcumuz 3.2 milyon Euro borç ile devraldık. Kulübümüzün bugün borcu toplam 4.7 milyon Euro. Yaklaşık 5 sezondur TFF 1’inci Lig’deyiz ve takımımız bir şampiyonluk ile buraya geldi. Yapılan tesislerin maliyeti 75 milyon lira tuttu. Kulübümüze bir lira orç yazılmadı bu projeden.
Ben ve yönetim kurulumuz yaptığımız tesisi Bandırmaspor’a hibe ediyoruz. Benim alacaklarım çıktığında ise 35 milyon TL’lik borç gözüküyor. Bandırmasporun dışa borcu yoktur. Kendi evlatlarına borcu olsun ki kontrol ve denetim olsun. Biz her zaman yeni yönetime destek de oluruz. Bandırmaspor’un genel kurulu yapılacak. Adaylar kim bilmiyorum ancak bence çok adaylı bir seçim olması lazım. Planlarınızda başka bir şey varsa biz geri döneriz. Bandırmaspor artık hep ileri gidecek. Zaman toparlanma zamanı… Zaman hep beraber Bandırmaspor’un yeni başkanına destek verme zamanıdır.”diye konuştu. Toplantının sonunda Başkan Göçmez için hazırlanan sürpriz video izletildi. Başkan Göçmez, teşekkür ederek salona veda edip ayrıldı.HABER MERKEZİ